Δεν σου είναι καθόλου άγνωστα. Αντίθετα, το πιθανότερο είναι κάποια στιγμή να τα έχεις φορέσει, αν έχεις περάσεις από την δεκαετία του ’90. Ο λόγος για τα puffer jackets τα οποία έκαναν πέρσι την εμφάνισή τους στο street style και φέτος απλά θα το κατακλύσουν. Κι αν στο μυαλό σου μοιάζουν υπερβολικά και ογκώδη, τόσο που δεν μπορείς να τα φανταστείς στο κομψό street look σου, μάλλον σύντομα θα αναθεωρήσεις.

Αυτό τον χειμώνα, λοιπόν, τα puffer jackets έχουν την τιμητική τους κι αν τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις ότι πρόκειται για το πιο ζεστό κι άνετο μπουφάν. Θα τα βρεις διαθέσιμα σε διάφορα μήκη, χοντρά ή όχι και τόσο και αυτό που θα σε κάνει να τα λατρέψεις είναι τα χρώματα.  Λευκό και μαύρο, παστέλ αποχρώσεις, έντονα χρώματα και metallic υφές σε περιμένουν να τα φορέσεις και να τα αναδείξεις με τους διάφορους συνδυασμούς που θα κάνεις.

Ένα puffer jacket πια είναι ικανό να συνδυαστεί ακόμα και με ένα chic outfit ή με το office look σου. Η επιλογή που θα κάνεις πρέπει να ταιριάζει τόσο στο στιλ σου και με τα περισσότερα ρούχα σου. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να βρεις το ιδανικό μέγεθος. Το μήκος και ο όγκος πρέπει να φέρνουν ισορροπία με το σωματότυπό σου, έτσι ώστε το puffer jacket να σε κολακεύει κι όχι να σε καλύπτει.

Ρίξε μία ματιά στα street looks παραπάνω και πάρε μία γεύση για όλα εκείνα τα όμορφα outfits που μπορείς να ολοκληρώσεις με ένα puffer jacket.

https://limeandlife.com

Advertisements