Επιλέξτε τη δική σας αγαπημένη υφή από το House of Luxe Lip Color.

Η Bobbi Brown καλωσορίζει το Luxe Matte Lipstick και το Luxe Liquid Lip Color σε δύο νέες φόρμουλες που προσφέρουν πραγματικά έντονη απόδοση του χρώματος, αλλά και άνετη εφαρμογή. Το αποτέλεσμα είναι μια νέα κατηγορία πολυτελών κραγιόν σε τρεις υφές που ξεχωρίζουν: Luxe Lip Matte, Luxe Lip Liquid High Shine και Luxe Lip Velvet Matte.

Luxe Lip Matte Lipstick

18 πολυτελείς αποχρώσεις: Nude Reality, Semi-Naked, Boss Pink, Tawny Pink, Mauve Over, True Pink, Rebel Rose, Vibrant Violet, Bitten Peach, Cheeky Peach, Bold Nectar, Fever Pitch, On Fire, Red Carpet, Burnt Cherry, Razzberry, Crown Jewel, & Plum Noir.

Luxe Lip Liquid High Shine

Χείλη που ακτινοβολούν και προσφέρουν ελαφριά αίσθηση, βυθίζονται σε υγρή λάμψη και ισχυρή απόδοση χρώματος. Αυτή η φόρμουλα διαθέτει 3-D χρώμα που αντανακλά το φως και το διαχέει μέσα από ενυδατικά σφαιρίδια, τα οποία αποδίδουν μια πλούσια, αλαβάστρινη όψη που ακτινοβολεί.

7 λαμπερές αποχρώσεις: Barely Nude, Italian Rose, Camisole, Mod Pink, Strike a Rose, Wild Orchid, & Tahiti Pink

Luxe Lip Liquid Velvet Matte

Η πλούσια υγρή υφή συναντά το βελούδινα μαλακό, άνετο, ματ τελείωμα μέσα σε μια πολυτελή φόρμουλα. Το υγρό χρώμα που παράγεται από φυσικά μεταλλικά άλατα, αναμιγνύεται με το εκχύλισμα Wild Mango, γνωστό για τις μαλακτικές του ιδιότητες, για μια κρεμώδη, απαλή αίσθηση που μεταλλάσσεται σε ματ και διαρκεί για 12ώρες.

7 πολυτελείς αποχρώσεις: Double Bare, Uber Pink, Tomboy, Brocade, Your Majesty, Pink Shock, & Blood Orange.

https://www.ilovestyle.com

Advertisements