Η πιστωτική κάρτα της Ντέμι Μουρ έκανε… φτερά μαζί με 169.000 δολάρια.

Σύμφωνα με το ET, ένας 35άχρονος άνδρας ονόματι Ντέιβιντ Μάθιου Ρεντ έκλεψε την πιστωτική κάρτα της ηθοποιού για το χρονικό διάστημα 8-27 Μαρτίου και ξόδεψε πάνω από 169.249 δολάρια.

Κατά τα δικαστικά έγγραφα, ο προσωπικός βοηθός της Μουρ κάλεσε την αρμόδια εταιρεία για να αναφέρει ότι η κάρτα χρησιμοποιούνταν για συναλλαγές που δεν έκανε η ίδια. Κατά τη διάρκεια της αναφοράς, διαπιστώθηκε ότι κάποιος είχε δηλώσει απώλεια της συγκεκριμένης κάρτας και είχε ζητήσει την αντικατάστασή της και αυτοί δεν ήταν ούτε η ίδια η ηθοποιός ούτε ο ίδιος.

Βίντεο παρακολούθησης στη συνέχεια, φέρεται να εντόπισε τον Ρεντ να κάνει τα ψώνια του στο Λος Άντζελες στις ίδιες ημερομηνίες και ώρες που υποτίθεται ότι χρησιμοποιούσε η Μουρ την κάρτα της.

Εν τέλει ο Ρεντ συνελήφθη στις 5 Απριλίου στο Χόλιγουντ, έξω από μία αποθήκη που είχε νοικιάσει, παραδέχτηκε τα πάντα και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή.

Βέβαια, η Μουρ δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που πέφτει θύμα κλοπής φέτος. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, κάποιος έκλεψε το Όσκαρ (!) της Φράνσις ΜακΝτόρμαντ…

https://www.reader.gr

Advertisements